Betalningssätt

Bitcoin y Altcoins

COINGATE

Hur betalar man en Bitcoin-faktura? Steg-för-steg-guide

För att betala en Bitcoin-faktura behöver du en fungerande Bitcoin Wallet och lite bitcoins för att göra köpet.
Ett fönster med en tidsram på 20 min öppnas och du har då denna tiden på dig att slutföra betalningen.

 

(Om du önskar att betala med Altcoins väljer du fliken "Betala med Altcoins")

I fältet för summan anger du summan för bitcoins du vill skicka. Vårt råd är att kopiera det exakta BTC-värdet från fakturan. Om din Bitcoin Wallet enbart tillåter ett visst antal siffror, avrundar du summan uppåt för att undvika att betala för lite. För fakturan ovan, om 4 siffror efter decimalen tillåts, överför du 0,0090 BTC.

I fältet för betalning anger du Bitcoin-adressen du vill skicka betalningen till. Se alltid till att Bitcoin-adressen du skickar till är korrekt.


Det finns fyra sätt för att få fakturans Bitcoin-adress till din plånbok:

  • välj manuellt och kopiera Bitcoin-adressen från CoinGate-fakturan till din plånbok;
  • (2) klicka på knappen kopiera och klistra in fakturans Bitcoin-adress i din plånbok;
  • klicka på "Betala med Bitcoin" på fakturan; knappen öppnar Electrum eller en annan mjukvaru-plånbok med korrekt Bitcoin-adress för fakturan och betalningens värde är redan angett i de begärda fälten;
  • skanna QR-koden med din mobila Bitcoin-plånbok eller med Electrum.

 

Vi rekommenderar att du lämnar avgiftsmätaren i standardläge. Att minska transaktionsavgiften kan orsaka en fördröjning på bekräftelsen i Bitcoin-nätverket och skapa oönskade problem. Genom att lämna standardavgiften kan Electrum automatiskt beräkna Bitcoin-nätverkets transaktionsavgift.

Bekräfta transaktionsuppgifterna igen och fortsätt genom att klicka på Skicka. Du blir då ombedd att 1) ange ditt lösenord och 2) bekräfta (eller avbryta) transaktionen

 När transaktionen är skickad kommer du omedelbart se ett bekräftelsemeddelande eftersom vårt system automatiskt upptäcker den inkommande transaktionen.

Om du gör ett litet köp kan transaktionen bekräftas omedelbart. Om transaktionen däremot är större, kan du behöva vänta på att den ska bekräftas av Bitcoin-nätverket.

Din Bitcoin-faktura är betald! Bra jobbat - återförsäljaren är meddelad och behandlar snart din beställning.

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl