Kategorier

  • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

World of Warcraft


World of Warcraft

Sedan World of Warcraft lanserades 2005 har det ena rekordet efter det andra. Idag är WoW ett av världens mest framgångsrika MMORPG-/fantasyrollspel och det faktum att det finns 12 miljoner pågående gottgörelseformler talar sitt tydliga språk om hur många spelare det finns som är fascinerade av det här spelet.

 

När du spelar World of Warcraft tar du steget in en fantastisk och enorm värld. Upptäck Elwynns gröna skogar, den karga landsbygden i Stonetalon-bergen eller de vidsträckta ökenslätterna i Badlands. Upplev och behärska en lång rad äventyr och lös de gåtor som du ställs inför i spelet. Gå samman med andra spelare i grupper och gillen för att kunna besegra hårdföra ledare och bittra fiender. Välj din fraktion, hord eller allians i spelet och utkämpa verkligt episka strider mot fiendefraktioner på en rad olika typer av slagfält, på arenor och under din resa över vidsträckta kontinenter.

 

Utöver det klassiska spelet innehåller WoW också material som tillhandahålls som insticksprogram: The Burning CrusadeWrath of the Lich KingCataclysm, Mists of Pandaria och Legion. Varje insticksprogram ger dig fler nivåer som din karaktär kan behärska och ett stort antal nya uppdrag och förmågor, för att inte tala om nya världar att utforska som kommer att ta andan ur dig.

 

Utöver det klassiska World of Warcraft erbjuder MMOGA dig de ovannämnda insticksprogrammen till ett oslagbart pris, oavsett spelnycklar och speltidskort. Vi erbjuder garanterad leverans. Inom 10 minuter från det att vi mottagit din betalningen får du en WoW- kod via e-post så att du kan köra i gång direkt. Hos oss är det snabba ryck!

 

Förutom speltidskort och spelnycklar säljer vi Gold, vår proffsiga service och WoW-artiklar.

 

Oavsett vad du söker kan du lita på att MMOGA står till tjänst. En proffsig partner som du kan lita på för alla dina MMORPG-behov.

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl