Kategorier

 • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

Skull and Bones

Skull and Bones

Köp Skull and Bones nu!

Uncut

Du får nyckeln till -spelet från Ubisoft via e-post inom leveranstiden angiven ovan.

Som en omättlig, ny piratkapten bygger du en skeppsflotta för att anpassa och kapa lukrativa handelsvägar.

Nedladdningen av Skull and Bones från Ubisoftär lättillgänglig via Ubisoft Connect.

Du kan ladda ner Ubisoft Connect-klienten här.

Leveranstid: 5-10 minuter
Lager: tillgängliga
Region: EU
Plattform: Ubisoft Connect

eller

Rek. ca-pris kr 684,46

kr 536,14

Antal 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Skull and Bones

kr 536,14

 • Produktbeskrivning

  Det är piraternas guldålder. Trolösa kaptener kräver de kraftfullaste vapnen på jorden: krigsfartyg. I Skull & Bones är du en omättlig, ny piratkapten som har nekat kungens nåd. Utan något att förlora seglar du från Karibien till Indiska oceanen, ett exotiskt och okuvat gränsområde fullt av överdådiga rikedomar.

  Men dessa rika och idylliska vatten är även en krigszon mellan koloniala imperier, mäktiga handelsbolag och hänsynslösa piratgäng som våldsamt konkurrerar om deras andel av de värdefulla skatterna.

  För att uppnå titeln som den ultimata piratkingpinen kommer du under din resa att bygga en skeppsflotta för att anpassa och kapa lukrativa handelsvägar, och bekämpa fiendekaptener, minnesvärda karaktärer samt andra spelare. För att överleva i denna hänsynslösa ocean kommer du att behöva alliera dig med andra piratkaptener för att bilda det mest inflytelserika piratgänget, som kommer vara stort nog för att kunna lyckas i kampen att överta Indiska oceanens herravälde.

  • FRÅN NYBÖRJARKAPTEN TILL LEDAREN I DITT EGET GÄNG - Välj din egen piratkapten och utvecklas till den tuffa legenden du alltid drömt om. Välj klassen på ditt piratskepp baserat på din föredragna spelarstil och utveckla det med ett brett RPG-system. Rekrytera din besättning från ditt säkra gömställe, anpassa dina drömmars skepp och snappa upp de senaste ryktena innan du sätter segel för att göra världshistoria. Med varje framgångsrik kupp, och allteftersom din rikedom och ditt rykte ökar, kommer världen och dess övriga spelare börja utmana din uppgång. Att segla ensam blir en allt större risk. Din långsiktiga överlevnad förlitar sig på din förmåga att bilda det mäktigaste piratgänget i Indiska oceanen.
  • OMDEFINIERADE HAVSSTRIDER - Upplev oöverträffad, havsbaserad spelkvalitet från studion som designade de banbrytande havsstriderna i Assasin's Creed-serien. Upplev spänning, brutalitet och intensitet i havsstriderna om dominansen över haven. Utnyttja det innovativa vindsystemet för att kunna navigera snabbare, skjuta längre, slå hårdare, fly dödliga motgångar och positionera dig för att decimera dina offer. Förfölj dina fiender och använd din kikare för att identifiera deras svagheter. Ta med ditt gäng på jakt och övermanna stora handelsfartyg och överlista mäktiga rivaler. Gå in i strid på ditt eget vis med ett större antal taktiska val till ditt förfogande.
  • PLUNDRA HANDELSVÄGAR ENSKILT ELLER I GRUPP - Utforska en systemiskt delad värld som reagerar på dina handlingar och utmanar din uppgång i flera delar av Indiska oceanen. Välj din väg: delta i enskilda strider, eller slå dig samman med andra spelare för att besegra onda fiendefraktioner och starkt försvarade konvojer. Belöningen är din att dela, eller stjäla, om du är villig att ta konsekvenserna för ditt svek och bli måltavla för andra spelare. Det ryktas även om skrämmande faror som lurar i skuggorna...
  • INTENSIV FLERSPELARACTION - Förrädiska, omtvistade vatten separerar de unika regionerna i Indiska oceanen, där piratgängen tävlar om rikedomar i explosiva havsstrider. Konfrontera rivalspelare i konkurrenskraftiga 5v5-strider och upplev den ultimata piratfantasin i ett flertal olika spellägen, samtidigt som du ökar ditt inflytande genom att plundra de mest värdefulla bytena från Indiska oceanens rikaste handelsvägar.
  • EN STÄNDIG UTMANING - Att kämpa dig till toppen kommer att locka större utmaningar för dig och ditt gäng. Allteftersom världen utvecklas kommer Skull & Bones ständigt att sätta din skicklighetsgrad, din girighet och dina alliansers beslut på prov. Stora nya områden att utforska, kraftfulla fartyg, förödande vapen och vågade fiender, tillsammans med större belöningar, kommer att fresta dig från Indiska oceanens fyra hörn. Varje seger kommer att föra dig närmare äran och höja priset på ditt huvud.

   


SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl