Kategorier

  • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

Ubisoft-spel

Produkter Leveranstid Pris

Ubisoft-spel Information

Ubisoft Connect är ett digital distributionsnätverk skapat av, en av världens ledande tv-spelsutvecklare och -distributörer. Ubisoft använder sig av Ubisoft Connect för att distribuera sina spel och påminner i det avseendet om Valves Steam-plattform och Electronic Arts Origin-tjänst. Ubisoft Connect är inte bara tillgängligt för PC, utan har också stöd för andra plattformar som Mac, PS3, Xbox 360, Facebook, iPhone, iPad, OnLive och WiiU.

Ubisoft Connect-nätverket introducerades 2009 i samband med lanseringen av spelet Assassin's Creed II. Ända sedan starten har Ubisoft Connect kontinuerligt vidareutvecklats och är dessutom tillgängligt som programvara för en rad olika plattformar. På PC kan Ubisoft Connect-programmet användas på samma sätt som Steam och Origin. Man kan enkelt registrera en spelnyckel för önskat Ubisoft-spel på Upload och sedan ladda ner, installer och spela.

Här på MMOGA kan köpa ett brett utbud av de bästa PC-spelen som finns att tillgå via Ubisoft Connect-nätverket. Du får spelnyckeln tillsammans med anvisningar via e-post inom några få minuter. Köp Ubisoft Connect-spel till förmånliga priser på MMOGA!

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl