Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (Uncut)

Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (Uncut)

Call of Duty - Modern Warfare 2Köp Call of Duty Modern Warfare 2 nu!

Nyckeln till spelet skickas ut via e-post inom några minuter.

Ladda ner spelet i FULL hastighet utan kostnad via Steam-nätverket.

Du hittar Steam här.

Den här produkten är begränsad så den kan varken aktiveras eller spelas i Germany, Russia.

Leveranstid: 5-10 minuter
Lager: tillgängliga
Region: Global
Plattform: Steam

eller

Rek. ca-pris kr 206,18

kr 154,61

Antal 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (Uncut)

kr 154,61

 • Produktbeskrivning

  Modern Warfare 2 är en taktisk first-person shooter och den sjätte titeln i den populära Call of Duty-serien. Som namnet på det här spelet och dess föregångare, Call of Duty: Modern Warfare antyder, placerar det spelarna i moderna stridsmiljöer och inte i andra världskrigets miljöer som de första Call of Duty-spelen. Denna moderna tappning för med sig nya vapen, ny action och nya alternativ. Det, i kombination med ett antal olika spellägen, inklusive en spelare, flera spelare och Special Ops samarbetsläget, gör att det här garanterat kommer att bli ett av de mest populära spelen 2019 och ett värdigt tillskott till Call of Duty-serien.

  Bakgrund: Handlingen i Modern Warfare 2 tar vid där händelserna i Call of Duty 4: Modern Warfare slutade. Den ultranationalistiske ryske ledaren Zakhaev har eliminerats, men det verkar som om hans närmaste man, Vladimir Makarov, utgör ett ännu större hot. Efter att ha lyckats ta makten tyder underrättelseuppgifter på att han försöker utöka sitt inflytande långt bortom Rysslands gränser, vilket skapar oro i det internationella samfundet, vilket leder till att Task Force 141 kallas in. Task Force 141 är en multinationell elitstyrka som bl.a. består av amerikanska Navy Seals, Delta Force-trupper och CIA-agenter och brittiska SAS-soldater. I enspelarläget är du sergeant Gary "Roach" Sanderson, medan hjälten från Call of Duty 4, "Soap" MacTavish, nu befordrad till kapten, dyker upp som en icke spelbar karaktär och din befälhavare. Makarov och hans hejdukar måste elimineras till varje pris, det är högsta prioritet oavsett var striden står.

  Spelety: Modern Warfare 2, den senaste titeln i vad som sannolikt är den mest framgångsrika serien av taktiska förstapersonsskjutare genom tiderna, följer samma framgångsrika och väl beprövade struktur som föregångarna i serien. I läget för en spelare bistås du av AI-medlemmar i din truppstyrka när ni genomför en rad uppdrag i syfte att slå ut ultranationalistiska styrkor. Varje uppdrag är byggt kring ett visst mål där spelare får viss vägledning av NPC-karaktärer, såsom "Soap" MacTavish, och hjälp i navigeringen i spelets HUD (heads-up display). Längs vägen kan spelarna använda sig av en rad olika typer av vapen och fordon, liksom möjlighet att anpassa vapen genom att montera olika anordningar på dem.

  Liksom de tidigare spelen i serien är Modern Warfare 2 starkt inriktat på spel med flera spelare. De olika flerspelarlägena, tillgängliga både i lokalt läge och onlineläge, har mängder av anpassningsmöjligheter och kretsar kring olika strategier, allt från situationer där var och en reder sig själv i fria strider och klassiska teambaserade spelalternativ av typen "fånga flaggan" till taktisk laginriktad action av typen "sök och förinta ", för att bara för att nämna några exempel. I lägena för flera spelare finns också ett system med förmåner ("perks"), känt från tidigare titlar i serien. Genom det här systemet kan spelaren få ytterligare förmågor, vapen och förmåner efter hand som de blir mer stridsvana. Detta kan ske genom att gå upp i nivå, men ett annat viktigt sätt är genom "kill streaks", antalet fiender eliminerade i följd. De börjar från tre fiender och inkluderar möjligheten att begära luftleveranser av förnödenheter, predator-missilangrepp, understöd av attackhelikoptrar och många andra åtgärder. Spelare kan också i förväg anpassa de förmåner som ska finnas tillgängliga vid varje nummer och även hålla koll framstegen mot var och en genom ett knapptryck. För att inte göra spelet för svårt för nybörjare finns det också funktioner som hjälper spelare som råkar illa ut och dödas flera gånger i rad i flerspelarmatcher.

  Special Ops samarbetsläge: Förutom läget för en spelare och de många flerspelarlägena har Modern Warfare 2 också ett unikt tredje huvudspelsläge: Special Ops. Special Ops-läget är tillgängligt både online och lokalt och avsett att ge ett särskilt tidsbaserat spelalternativ med specialscenarier som inte finns i de andra lägena och med många fiender att ta sig an. Detta läge kan spelas ensamt eller med en vän, återigen antingen lokalt eller online, där det lokala spelläget inkluderar den funktion för delad skärm.

  • Krävande flerspelarlägen - Modern Warfare 2 har ett antal lägen för flera spelare, bl.a. "Free-for All" där striden är fri och var och en reder sig själv, klassiskt teambaserat skoj med "Capture the Flag", och det taktiska laginriktade "Search and Destroy".
  • Förbättrade AI-fiender - tack vare förbättrad artificiell intelligens kan fiender nu angripa från valfri riktning i takt med att spelare kommer tillbaka in i spelet, vilket skapar ytterligare utmaningar.
  • Ett helt nytt Call of Duty-äventyr - Modern Warfare 2 har en helt ny Call of Duty-story som handlar om den fortsatta kampen mot den ryska rebellgruppen Ultranationalisterna som har fått en ny och ännu farligare ledare.
  • Det valfria samarbetsläget "Special Ops" - Special Ops-läget låter två spelare, antingen ensam eller med en vän, att utföra unika uppdrag, och inkluderar en funktion för delad skärm.
  • Varierade spelmiljöer - Slagfälten i spelet omfattar allt från Kazakstans ensliga, snöklädda bergstrakter till mörka tunnlar i Afghanistan och Rio de Janeiros trånga slumkvarter.
  • Action nonstop - Modern Warfare 2 innehåller inga övergångsscener, utan spelarna måste hela tiden vara på helspänn oavsett var de befinner sig.
  • Ny breach-funktion - Spelarna kan nu bokstavligt slå sig fram överallt genom att man med hjälp av sprängämnen nu kan bryta sig igenom tidigare ogenomträngliga hinder som väggar och dörrar.
  • Ny utrustning, nya vapen och vapensystem - Modern Warfare 2 innehåller många nya och uppgraderade vapen, nya vapentillbehör liksom en variant av flerspelarlägets vapenanpassningssystem från Call of Duty 4 som nu är tillgängligt också i enspelarläge.
  • Nya förmåner och ökad anpassning - flerspelarlägen har nya förmåner vid varje ny nivå, liksom för killstreak och deathstreak. Förmåner som delas ut för streaks kan anpassas i förväg i enlighet med när de blir tillgängliga.
 • Systemkrav

  Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista eller Windows 7 (95/98/ME/2000 stöds ej)
  Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz/AMD Athlon 64 3200 eller bättre
  Minne: 1 GB RAM
  Grafikkort: NVIDIA GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT eller bättre, 256 MB VRAM
  DirectX: 9.0c
  Hårddisk: 12 GB ledigt utrymme
  Ljud: 100% DirectX 9.0c-kompatibelt ljudkort
  Internet: Bredbandsanslutning krävs för uppkoppling i flerspelarläge


SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl