Kategorier

  • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

Nintendo


Nintendo

Nintendo har i årtionden varit en av de mest välkända och mest populära utvecklarna av spelkonsoler och spelserier. På 1989-talet tog Nintendo Entertainment System (NES, även känt som FamiCom) över en stor del av konsolmarknaden tack vare spel som Super Mario, Metroid och Zelda. Under slutet av 80-talet lanserade den bärbara konsolen GameBoy, en omedelbar världssuccé, inte minst tack vare kultspelet Tetris. Ett år senare såg nästa generation Nintendo-konsoler dagens ljus i och med lanseringen av Super NES.

Nintendo har i många år haft en ställning som en av världens främsta spel- och spelkonsolsutvecklare. De senaste produkterna är Wii U-konsolen (uppföljaren till den populära Nintendo Wii) och Nintendo 3DS, världens första bärbara spelkonsol med makalösa 3D-effekter.

Här på MMOGA kan du ladda ner koderna till de bästa Nintendo 3DS-spelen. Kasta dig in i de senaste äventyren med välbekanta spelhjältar som Super Mario och Link (från Zelda) och njut av den unika 3D-grafiken i Nintendo 3DS.  

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl