Kategorier

  • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

Guild Wars 2


Guild Wars 2

Utvecklaren ArenaNet är mycket stolta över Guild Wars 2 och har lagt ner mycket tid och möda på att göra det bästa MMO-rollspelet någonsin. Guild Wars 2 - öppnar en vidsträckt persistent onlinevärld för spelare och precis som föregångaren Guild Wars tas inga abonnemangsavgifter ut för Guild Wars 2.

Förutom människan, som brukar förekomma i den här typen av spel i denna MMO-fantasygenre, har spelarna många andra raser att välja mellan. Vad de olika kategorierna beträffar baseras Guild Wars 2 också på en blandning av nya och väl etablerade element.

 Guild Wars 2 utspelar sig 250 år efter händelserna i Guild Wars, och under tiden har ny teknologi utvecklats i den tyriska världen, bland annat eldvapen och krigmaskiner. Gott om innovationer, spektakulär grafik och dynamiska händelser väntar i det nya spelet som dessutom är abonnemangsfritt - det finns många skäl till att Guild Wars 2 är en global framgång.

Här på MMOGA hittar du allt du behöver för att lyckas i Guild Wars 2: din Guild Wars 2-nyckel och ditt Guild Wars 2-spelkort (så att du kan förlänga speltiden), guider, powerleveling och Guild Wars 2 Gold!

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl