Kategorier

  • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

GOG Keys

Sortera efter

Filter
Produkter Leveranstid Pris

GOG Keys Information

GOG, tidigare känt som Good Old Games är en online distributionsplattform för otaliga spel, som Steam, Origin och uPlay. Det som gör GOG unikt är den fullständiga övergivningen av DRM-åtgärder - alla GOG Keys som du kan få här på MMOGA kan du ladda ner, och spela DRM-fria spel.

GOG tillhör den polska utgivaren CD Projekt, vars inhouse utvecklare nyligen skapat ett succéspel med The Witcher 3. The Witcher 3 finns också på GOG, och trots att det finns på Steam har fler GOG Keys från spelet sålts totalt!

Sedan 2015 är den valfria GOG Galaxy-kunden tillgänglig för användare, och ger lättare åtkomst till alla köpta GOG Games, uppdateringar, online multiplayer, prestationer, chat, statistik och mer, liknande Steam & Co.

Good Old Games är inte bara det ursprungliga namnet, utan också det grundläggande konceptet för distributörtjänsten GOG. Hela team arbetar på att bli av med kopieringsskydd för att kunna erbjuda dessa spel som DRM-fria GOG Keys. Förutom mycket hyllade nya releaser som Divinity: Original Sin eller Pillars of Eternity plus en hel del indie-spel, kan ett stort urval av extremt omtyckta gaming-klassiker hittas på GOG.

Ikoniska RPG, klassiska action-spel, tidlösa simulerings- och strategi-spel, spel som är utmanande eller bara kul - det finns ett stort antal gaming-klassiker på GOG Keys.

Här på MMOGA kan du köpa GOG Keys - vi erbjuder ett urval av de bästa GOG Keys. Se till att få enastående spel, DRM-fria! Köp GOG Keys nu på MMOGA.

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl