Kategorier

  • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

Final Fantasy XIV


Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV A Realm Reborn  är ett MMORPG som skapad av Square Enix, som sker i det fiktiva landet Eorzea, fem år efter händelserna i den direkta föregångaren Final Fantasy 14. Efter en apokalyptisk incident ligger stora delar av spelets värld i ruiner. Det är dags för återuppbyggnad och en ny start för Eorzea i  Final Fantasy XIV A Realm Reborn. Som man kunde ha gissat, går inte saker och ting som planerat, och invasionen av en fientlig makt gör det ännu värre...

Final Fantasy XIV A Realm Reborn ståtar med en helt ny grafikmotor, en förbättrad serverstruktur, optimerad gameplay och gränssnitt, samt en helt ny berättelse som bakgrund.  Final Fantasy XIV A Realm Reborn  erbjuder ett detaljerat karaktärsskapande, många raser och klasser som spelare kan välja utifrån deras föredragna spelstil.

Här på MMOGA, köp  Final Fantasy XIV A Realm Reborn Key  till ett förmånligt pris för att komma in i världen Eorzea, Gamecards och förlänga din speltid, och snart fler användbara produkter för  Final Fantasy XIV A Realm Reborn!

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl