Kategorier

  • Du har inte några produkter i din kundvagn ännu.

Elder Scrolls Online


Elder Scrolls Online

Otaliga fans världen över har länge väntat på det makalösa MMO-rollspelet The Elder Scrolls Online (ESO). The Elder Scrolls är en av de mest framgångsrika rollspelsserierna någonsin. I synnerhet de senaste delarna, Skyrim, Oblivion och Morrowind betraktas som rollspelsmilstolpar av både spelare och spelpressen. "The Elder Scrolls"-serierna åtnjuter en närmast osannolik kultstatus.

Kort efter lanseringen av The Elder Scrolls V: Skyrim, som erhöll flera utmärkelser som årets spel 2011, tillkännagav rättighetsinnehavarna av The Elder Scrolls-serien ett nytt projekt, The Elder Scrolls Online. Det första MMO-spelet i denna uppskattade serie. Istället för att fokusera på en kontinent i spelvärlden som är fallet i titlarna avsedda för en spelare slår Elder Scrolls Online upp portarna för hela världen för spelarna.

Här på MMOGA du kan få allt du behöver för att lyckas i The Elder Scrolls Online: Redan innan lanseringen av det hett efterlängtade spelet kan du hos oss köpa en ESO-nyckel och ESO Gold, om du behöver ny och bättre utrustning i spelet.

SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl