Diablo 3 - Nyckel

Diablo 3 - Nyckel

Diablo 3-nyckel

Köp Diablo 3-nyckel nu!

Ondskan har återvänt! Diablo 3 är spelet alla har väntat på. Här kan du skaffa din Diablo 3-nyckel och säkerställa direkt åtkomst till spelet och det relaterade battle.net- kontot. Den Diablo 3-nyckel du kan köpa på MMOGA fungerar för PC-versionen såväl som för Mac-versionen.

Denna Diablo 3-nyckel fungerar över hela världen, det finns inget regionl¨åsför Diablo 3. Du kan spela med Diablo 3-nyckeln du kan skaffa på MMOGA oavsett om du bor i USA eller Europa.

Leveranstid: 5-10 minuter
Lager: tillgängliga
Region: Global
Plattform: Battle.net

eller

Rek. ca-pris kr 242,55

kr 134,13

Antal 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Diablo 3 - Nyckel

kr 134,13

 • Produktbeskrivning

  Video

  Produktbeskrivning

  Tjugo år har gått sedan händelserna i Diablo II. Mephisto, Diablo och Baal besegrades, men bara ett fåtal av dem som mötte dem i en episk strid återstår, och vågar minnas skräcken de tre onda Härskarna bringade till världen. De flesta av dem som inte bevittnade de fruktansvärda händelserna tror att berättelserna bara är myter. Men något ondskefullt döljer sig åter i Tristrams skuggor. Spelare skapar en hjälte av fem unika klasser och upptäcker nya och redan kända områden i Sanctuario, tillskansar sig kraftfulla föremål, besvärjelser och färdigheter, och strider mot horder av demoner för att rädda världen från ett nytt hot.

  För din hjältes design finns fem olika klasser tillgängliga, såsom Barbaren, Häxdoktorn eller Magikern, var och en utrustad med sin egen uppsättning besvärjelser och färdigheter. Återvändande klasser, såsom Barbaren, har blivit helt och hållet omdesignade och fått nya färdigheter som passar dem och den unika atmosfären i Diablo 3. Möjligheterna att designa din karaktär som du vill har förbättrats och tillåter fler specialiseringar än tidigare Diablo-spel, så att spelarna kan skapa unika och kraftfulla karaktärer. När dessa hjältar upplever äventyr i påkostade och varierade ställen, följer den episka bakgrundshistorien och strider mot horder av monster och krävande bossar, kommer de att tjäna erfarenhet och ytterligare färdigheter, och komma över föremål av ofantlig kraft.

  Spelets scen är Sanctuario, en mörk fantasy-värld. Den största delen av dess invånare är obekanta med det faktum att en grupp modiga och mäktiga hjältar för tjugo år sedan räddade dem alla från underjordens demoniska krafter. Majoriteten av hjältarna som stod öga mot öga med helvetets arméer och lyckades överleva, tvingades betala för denna upplevelse genom att förlora förståndet. Och de flesta andra har begravt de fördömda minnena djupt inom sig, och fördrivit skräcken från sina tankar. I Diablo 3 återvänder spelarna till Sanctuario för att konfronteras med all möjlig ondska ännu en gång. Diablo 3 återupptar sin föregångares berättelse, och erbjuder åter igen ett lättanvänt gränssnitt, action i högt tempo och det intuitiva spelande som Diablo-spelare förväntar sig och uppskattar. Det kommer också att finnas många nya funktioner, som öppnar upp en helt ny nivå av Diablo action/RPG-upplevelsen.

  Grunden i Diablo 3 är en ny grafikmotor som tillåter presentationen av karaktärer och monster i en frodig och fullständig 3D-miljö. Effektiva specialeffekt-system och fysikmotorer med Havoc-stöd låter spelaren sprida död och fördärv bland infernaliska lakejer. Dessutom räknar Diablo 3 med sina föregångares slumpmässigt genererade miljöer genom att introducera en mängd nya möjligheter att skapa slumpmässiga händelser under spelets gång. Detta kulminerar i skapandet av en komplex och spännande värld, fylld till bredden med uppdrag, NPCs, dynamiska möten och utmaningar mot onda monster och bossar. Miljön i Diablo 3 ger spelet mycket interaktivitet. Hitta destruktiva element och hinder du kan använda mot fiender. Dessutom drar Diablo 3 nytta av Battle.net- uppgraderingar som innehåller spännande nya funktioner för spelare. Fokus ligger fortfarande på onlinespel, inklusive några planerade expansioner som kommer att göra det enklare att spela med vänner och öka på det roliga med att spela ännu mer.

  Funktioner

  • Fem mäktiga karaktärsklasser att välja mellan, inklusive Barbaren, Häxdoktorn och Magikern
  • Splitter ny 3D-grafikmotor som inkluderar spektakulära visuella effekter och Havoc-fysik
  • Flera inomhus- och utomhusområden som ger en detaljerad vy av regionerna i världen Sanctuario.
  • Interaktiva miljöer med farliga fällor, hinder och destruktiva element
  • Slumpmässigt genererade världar för oändligt och dynamiskt spel, med stöd av skriptade händelser.
  • En stor variation av infernaliska monster med unika attacker och beteenden
  • Nytt uppdragssystem och individuella karaktärsdesigner för den ultimata Action RPG-upplevelsen
  • Flerspelarstöd via Battle.net inklusive möjligheter till kooperativt eller tävlingsinriktat spel
 • Systemkrav

  Minimikrav (PC)
  Windows XP/Vista/7 (senaste servicepack) med DX 9.0c
  Intel Pentium D 2,8 GHz eller AMD Athlon 64 X2 4400 +
  NVIDIA GeForce 7800 GT eller ATI Radeon X 1950 Pro eller bättre
  1 GB RAM (XP), 1,5 GB (Vista/7)
  12 GB tillgängligt hårddiskutrymme
  DVD-ROM (krävs endast för skivversioner)
  bredbandsanslutning till Internet
  minst 1024x768 upplösning

  Minimikrav(Mac)
  Mac OS X 10.6.8, 10.7.x eller nyare
  Intel Core 2 Duo
  NVIDIA GeForce 8600M GT eller ATI Radeon HD 2600 eller bättre
  2 GB RAM
  12 GB tillgängligt hårddiskutrymme
  DVD-ROM (krävs endast för skivversioner)
  bredbandsanslutning till Internet
  minst 1024x768 upplösning

  Rekommenderade krav (PC)
  Windows Vista/7 (senaste servicepack)
  Intel Core 2 Duo 2,4 GHz eller AMD Athlon 64 X2 5600 + 2.8 GHz
  2 GB RAM
  NVIDIA GeForce 260 eller ATI Radeon HD 4870 eller bättre

  Rekommenderade krav (Mac)
  Mac OS X 10.7.x eller nyare
  Intel Core 2 Duo
  2 GB RAM
  NVIDIA GeForce GT 330M eller ATI Radeon HD 4670 eller bättre


SUPPORT CENTER
m_key:ZyjefvgE8GPporHyfgKl